Zorgverzekering 2021

De zorgverzekeringspolis van 2021 valt weer op de deurmat of in jouw mailbox. Check hem goed! Veel zorgverzekeraars hebben het aantal behandelingen fysiotherapie in de aanvullende verzekering weer aangepast. Het aantal behandelingen fysiotherapie wordt in 2021 vaak weer ingeperkt terwijl jij hetzelfde bedrag blijft betalen. Of, nog gekker; je betaalt zelfs meer voor minder behandelingen.

Is het voor jou zinvol om je aanvullend te verzekeren voor fysiotherapie?

Misschien is 2021 dan het moment om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar. Bij ons kun je ook voordelig een fysioknipkaart kopen. Zelfs voor het hele gezin. 

Maak je niet zo vaak gebruik van de fysiotherapeut? Dan is onze Fysioknipkaart soms een goedkopere oplossing dan de kosten voor een aanvullend verzekeringspakket. Wij zijn direct helder over de kosten van jouw behandeling. Je komt niet voor verrassingen te staan omdat je aanvullend pakket zeer beperkt blijkt te zijn terwijl je er wel fors voor hebt betaald. 

Hoe werkt een Fysioknipkaart? We bieden jou de mogelijkheid om een kaart te kopen voor 10 behandelingen fysiotherapie van een half uur. Deze kaart blijft één jaar geldig en staat niet op naam en kan door alle gezinsleden worden gebruikt.

Deze kaart is ook interessant voor bedrijven of ZZP’ers. Heb je medewerkers in dienst die niet aanvullend zijn verzekerd of te beperkt zijn verzekerd en met klachten rondlopen (die wellicht verholpen kunnen worden door de fysiotherapeut) waardoor zij minder productief zijn voor het bedrijf, dan is het mogelijk deze kaart aan te schaffen. Alle medewerkers kunnen gebruik maken van de kaart. U vangt 2 vliegen in 1 klap. Het ziekteverzuim wordt minder en je kunt er ook nog eens belastingvoordeel mee te doen.

Zijn er vragen over dit onderwerp, stel ze gerust!

 

defyzieo

t3mppass

Geef een reactie