Sinds 1 november 2022 ben ik werkzaam als algemeen fysiotherapeut bij De Fyzieo. In 2016 ben ik gestart met de opleiding fysiotherapie, omdat ik graag mensen wilde helpen bij het in beweging komen, blijven bewegen of weer terug kunnen komen bij de sport die zij graag willen doen. Dit vind ik dan nu ook nog steeds het mooiste aan het vak. Je helpt mensen bij het uitvoeren en hervatten van hun actieve hobby’s en passies. In 2020 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en ben ik aan het werk gegaan in Hendrik Ido Ambacht. Daar heb ik 2 jaar gewerkt en mijn eerste ervaring opgedaan.

Begin 2021 is hier de opleiding tot Bikefitter bij gekomen. Hiermee help ik wielrenners en mountainbikers met het optimaal afstellen van hun fiets om er zo voor te zorgen dat zij blessurevrij, het maximale uit hun sport kunnen halen.
 
Als het gaat om sporten heb ik zelf ook nooit echt stilgezeten. In mijn jeugd heb ik 7 jaar gevoetbald en 6 jaar gekorfbald. Hierna ben ik verkocht aan triatlon. De drie verschillende duursporten, zwemmen, fietsen en hardlopen, samen zorgen voor voldoende afwisseling en uitdaging om constant het maximale uit mijzelf te halen.
Om mijn passie en werk te combineren heb ik sinds begin dit jaar (2023) dan ook TRI-Consistency opgezet. Hiermee begeleid ik triatleten met het behalen van hun sportieve doelen en bied ik bikefits aan voor wielrenners en mountainbikers die optimaal op de fiets willen zitten. Hierin is mijn werk als fysiotherapeut bij De Fyzieo en het bikefiets een mooie combinatie.

Inmiddels ben ik ook bekend met Shockwave therapie en kunt u hiervoor ook bij mij terecht.


Ype is van dinsdag t/m vrijdag in de praktijk aanwezig.
Contact met Ype? Stuur hem gerust een mail ype@defyzieo.nl