De behandelingen zullen vanwege de corona maatregelen anders zijn dan u gewend bent. We hebben de praktijk anders ingericht en er gelden regels en voorschriften volgens de richtlijnen van het RIVM en het KNGF. We hebben maatregelen getroffen om op een veilige en verantwoorde manier de behandelingen fysiotherapie te kunnen geven.
Veiligheid voor u en veiligheid voor ons staat voorop! We vragen hiervoor uw begrip en medewerking. 

Welke maatregelen hebben wij getroffen

Uw fysiotherapeut maakt gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen zoals een mondkapje en eventueel handschoenen als hij/zij binnen de 1.5 m komt voor een behandeling. U bent zelf vrij of u wel of niet een mondkapje draagt.

U kent inmiddels de gebruikelijke maatregelen en de hygiëne maatregelen van het RIVM; de 1.5 m afstand, geen handen schudden, in uw elleboog hoesten en niezen, handen wassen met desinfecterende zeep of gel, gebruik van papieren zakdoekjes. Vanzelfsprekend gelden deze maatregelen ook nog steeds bij ons in de praktijk.

Aanvullend hebben wij ook een aantal huisregels opgesteld.

· Wilt u ervoor zorgen dat u maximaal 5 minuten voor uw afspraaktijd aanwezig bent.
· Wij hebben de stoelen uit de wachtkamer gedeeltelijk in de hal voor de praktijk gezet, wilt u daarop plaatsnemen en wachten indien de 2 stoelen in de wachtkamer bezet zijn. Uw fysiotherapeut komt u halen. Er zijn ook 3 plaatsen in de wachtkamer.
· Maak gebruik van het desinfectiemiddel voor uw handen of was op aanraden van de fysiotherapeut uw handen in de behandelkamer.
· De deuren in de praktijk staan zoveel mogelijk open, uw fysiotherapeut zal de deur van de behandelkamer voor u openen en weer sluiten tijdens de behandeling.
· Wilt u een groot badlaken of een hoeslaken meenemen voor over de behandelbank.
· De begintijden van de behandelingen zijn aangepast, het kan zijn dat uw behandeling om kwart over of kwart voor het hele uur begint, uw behandeltijd van verandert daardoor niet.
· Houd 1.5 m afstand van alle aanwezige personen in de praktijk, let er op dat u ook in de gang en op de trap deze afstand in acht neemt door even een stapje opzij te doen of te wachten tot de persoon die al op de trap is boven of beneden is.
· Wij kunnen u niet behandelen als u binnen 24 uur voor de behandeling verkouden bent, koorts heeft, last van hoesten heeft, of als u of uw huisgenoten last hebben van koorts en/benauwdheid of andere ziekteverschijnselen vertoont. Wilt u de afspraak dan zo spoedig mogelijk telefonisch of per e-mail afzeggen. Ook als u of uw huisgenoten in afwachting zijn van een coronatest vragen we u om telefonisch contact met ons op te nemen. Bent u in een gebied geweest waar op dit moment code oranje van toepassing is dan vraagt de overheid en het RIVM om 10 dagen huisquarantaine. Binnen deze 10 dagen kunnen wij u, i.v.m. besmettingsgevaar helaas niet in behandeling nemen. Ook dan vragen wij u om telefonisch contact met ons op te nemen.

Wij realiseren ons dat in de samenleving van dit moment al deze regels niet altijd even leuk zijn. Ondanks dat staan wij voor u klaar om u te helpen met uw klachten en hopen dat u zich toch welkom voelt in onze praktijk!

Dank voor uw medewerking!

Wij verwelkomen u met een glimlach en hopen snel op een gezonde wereld waarin we elkaar weer kunnen begroeten als vanouds!

Hartelijke groet, Team De Fyzieo!