Sinds juni 2023 ben ik gestart als fysio-manueel therapeut bij De Fyzieo. Na 8 jaar in Rotterdam gewoond en gewerkt te hebben ben ik weer teruggekeerd naar het vertrouwde Zierikzee.

Ik ben in 2009 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Rotterdam. In 2018 heb ik mijn master Manuele therapie afgerond, daardoor ben ik met name gespecialiseerd in wervelkolom gerelateerde klachten. Daarnaast heb ik extra cursussen gedaan voor kaak-en hoofdpijnklachten en Dry Needling. Momenteel ben ik in opleiding tot ademcoach, waardoor ik nu ook mensen kan helpen met disfunctionele ademtechnieken, hyperventilatie en andere adem gerelateerde klachten e/o vragen. Juiste ademtechniek en verschillende ademoefeningen hebben direct invloed op stress -en emotie regulatie, gezondheid (hart- en vaat- en hormonale systeem), het energieniveau en op sportprestaties. 

Ook liggen mijn interesses in het begeleiden e/o behandelen van zwangeren en vrouwen die net bevallen zijn, pre -en postnatale training. 

Het mooiste aan mijn werk vind ik dat ik de client kan begeleiden naar een gezond leef -en beweeggedrag met betrekking tot pijn, beweging, fysieke ongemakken, houding en stress. Daarbij kijk ik naar de client in zijn of haar geheel en probeer ik meerdere aspecten mee te pakken. 

Van maandag t/m donderdag ben ik aanwezig in de praktijk.  

Wie weet tot binnenkort!
Contact: rachel@defyzieo.nl

359775904_981822506505038_4124393016964305447_n