Wilt u graag aan uw conditie en gezondheid werken? Of bent u in de eindfase van uw fysiotherapeutische behandeling of heeft u deze afgerond en wilt u graag onder begeleiding blijven trainen?
Dan is medische fitness een mogelijkheid voor u!

Onze trainingen vinden plaats in kleine groepen (5-10 personen) en zijn altijd onder begeleiding van een fysiotherapeut. De trainingen worden zowel overdag als ’s avonds aangeboden.

Uw eerste afspraak bestaat uit een intakegesprek, een aantal testen om een indruk te krijgen van uw algehele fitheid en zo nodig een lichamelijk onderzoek. Het trainingsprogramma wordt individueel opgesteld en is afgestemd op uw wensen.

De trainingen die wij verzorgen zijn onder andere gericht op:

  • Het verbeteren van het uithoudingsvermogen
  • Het vergroten van de spierkracht
  • Het verbeteren van de beweeglijkheid van de gewrichten
  • Bovendien zijn de trainingen functioneel gericht, dit betekent dat u de adviezen en meerdere oefeningen ook in uw thuissituatie gemakkelijk kunt toepassen.

We trainen in de grote oefenzaal van het Laco sportcentrum met de allernieuwste instelbare cardio- en krachtapparatuur. U traint serieus, maar wel in een ongedwongen, gezellige sfeer!

‘De Fyzieo’ werkt met een trainingskaart. Een trainingskaart is in principe 3 maanden geldig. Gaat u op vakantie of kunt u door omstandigheden niet trainen (bijvoorbeeld door ziekte), dan heeft dit geen gevolgen voor het resterende aantal trainingen.
De termijn van 3 maanden is ook in uw belang. Het regelmatig trainen heeft een gunstig effect op uw prestaties.

Wij hanteren de volgende tarieven:     
• 1x per week trainen gedurende 10 weken:   85 euro;
   
• 2x per week trainen gedurende 10 weken: 160 euro;
   

Voor verdere informatie en/of aanmeldingen vragen wij u telefonisch contact op te nemen (0111-762762),
de praktijk te bezoeken of een email te sturen.info@www.defyzieo.nl