Fysiotherapie en Multiple sclerose

Logo MSZNL horizontaal

In onze praktijk kunt u ook terecht voor behandeling van de klachten van MS.

Sinds 2015 is in de regio Zeeland een nieuw netwerk gestart vanuit MS Zorg Nederland.

MS zorg Nederland is een landelijk netwerk waarbij regionale samenwerkingsverbanden worden opgestart tussen verschillende disciplines.

Als bij u MS is geconstateerd dan kunnen er honderden vragen naar voren komen. Het is daarbij van belang dat u een zorgverlener vindt in wie u vertrouwen heeft en die inhoudelijk weet waarover het gaat. Geen enkele zorgverlener kan alle vragen beantwoorden. U zult dus veelal te maken krijgen met meerdere zorgverleners. Daarbij is het prettig als deze zorgverleners met elkaar samenwerken en u weet met welke vragen of problemen u bij wie terecht kunt. Voor veel mensen met MS is de MS-verpleegkundige het centrale aanspreekpunt in het hele proces.

Het MS netwerk kan u hierbij helpen. Door het onderlinge samenwerkingsverband tussen verschillende therapeuten hoeft u niet meer te zoeken naar gespecialiseerde therapeuten in uw regio en kunnen zij, indien gewenst, onderling contact hebben om u zo goed mogelijk te ondersteunen.

Door middel van gespecialiseerde scholing, multi,- (neuroloog / MS verpleegkundige / logopedie / ergotherapie / oefentherapie / fysiotherapie ) en monodisciplinaire (fysiotherapeuten onderling) overleg en een jaarlijks congres zorgen wij binnen het netwerk voor een gespecialiseerde behandeling en begeleiding van mensen met MS.

Voor meer informatie over MS en MS Zorg Nederland , verwijzen wij u graag door naar de website:

www.mszorgnederland.nl

 

Fysiotherapeut van de Fyzieo aangesloten bij MS zorg Nederland:

Helen Verburg – Wiering

Tel. 0111-762762

Email: Helen@www.defyzieo.nl

 

defyzieo

t3mppass

Geef een reactie