Nelleke is praktijkassistente bij De Fyzieo en zorgt ervoor dat de fysiotherapeuten hun werk goed kunnen doen. Ze is het eerste aanspreekpunt in de praktijk en zorgt voor een kopje koffie/thee en de administratie.

Ik ben Nelleke de Jong, niet de jongste qua leeftijd, maar zeker nog jong van geest. Voordat ik na bijna 20 jaar bij mijn vorige werkgever in dienst ben geweest heb ik twaalf jaar in een apotheek gewerkt, na een tijdje niets gedaan te hebben kwam ik er achter dat niets doen mij geen voldoening gaf, voor mij een reden om op zoek te gaan naar een leuke baan. Deze baan vond ik bij de Fyzieo. Ik ben behulpzaam en flexibel, gedreven en kritisch, ik houd van een grapje en heb zeker ook minder goede kanten, maar die hoop ik niet aan u te tonen.

Op dinsdag en vrijdag sta ik zoveel mogelijk voor u klaar  en hoop u dan naar volle tevredenheid  van dienst te mogen zijn. 

Nelleke de Jong